De Boer is duidelijk: ‘Mocht het nodig zijn, dan is Bojan een goed alternatief’

Bojan Krkic lijkt voorlopig niet te hoeven rekenen op een terugkeer naar Ajax. De aanvaller van Barcelona liet afgelopen week weten hier open voor te staan, maar Frank de Boer wil eerst een aantal jeugdspelers de kans geven. Pas wanneer zij niet overtuigen, komt Bojan in beeld.

Ajax kon de 23-jarige Bojan twee jaar huren van Barcelona, maar besloot om de Spanjaard al na een seizoen (24 competitiewedstrijden en 4 doelpunten) terug naar Catalonië te sturen. Een extra jaar in Amsterdam is nu niet aan de orde, zegt De Boer tegen Voetbal International.

“We kennen zijn kwaliteiten en hij kan het seizoen nu wel topfit beginnen, alleen hebben we vanuit de jeugd ook de nodige talentvolle jeugdspelers die voorin op de flanken kunnen spelen”, zegt De Boer. “Zij krijgen de kans in de voorbereiding. Mocht het nodig zijn, dan is Bojan een goed alternatief.”

Tekst: Voetbalzone.nl

Related posts