Veltman gevleid door interesse: ‘Maar kans op vertrek is klein’

Ongeacht zijn prestaties op het WK in Brazilië, zal Joël Veltman Ajax nog minimaal een jaar trouw blijven. De jonge verdediger verlengde onlangs nog zijn contract in de hoofdstad en de interesse, onder meer van Napoli, doet hem dan ook weinig. Dat vertelt zaakwaarnemer Johan Wins in een kort interview met Area Napoli.

Dat zijn cliënt belangstelling geniet uit het buitenland, zegt Wins echter niet vreemd te vinden. “Hij heeft de kop, de voeten, de uitstraling én de kwaliteiten die veel anderen van zijn leeftijd niet hebben”, vindt hij. De Italiaanse flirt is volgens de zaakwaarnemer wel goed voor het zelfvertrouwen. “Maar de kans dat hij Ajax verlaat is zeer klein.”

De 22-jarige verdediger, die vorig seizoen pas definitief doorbrak bij de Amsterdammers, beschikt over een contract tot medio 2018 en zal zicht eerst verder willen ontwikkelen, alvorens hij ingaat op avances uit het buitenland. Aan het begin van het afgelopen voetbaljaar speelde hij nog met Jong Ajax in de Jupiler League.

Tekst: Voetbalzone

Related posts