‘Van Gaal wil Siem de Jong voor 7 miljoen naar United halen’

Siem de Jong zou wel eens zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld kunnen hebben. De huidig aanvoerder van de Amsterdammers heeft nog een éénjarig contract en Manchester United zou hem graag over willen nemen, zo meldt Bild.

Louis van Gaal, volgend seizoen trainer bij Manchester United, zou gecharmeerd zijn van de prestaties van De Jong. De Engelse club denkt de middenvelder annex aanvaller voor zo’n zeven miljoen euro op te kunnen pikken in Amsterdam. Naast Manchester United werd De Jong eerder ook in verband gebracht met Newcastle United.

De 25-jarige middenvelder annex aanvaller was het afgelopen seizoen regelmatig geblesseerd, maar bleek toch een belangrijke schakel in de ploeg van trainer Frank de Boer. Volgens het Duitse medium zou de Amsterdamse club niet in de weg gaan liggen voor een transfer van de aanvoerder.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts