Van der Hart verlengt contract en wordt definitief verhuurd aan Go Ahead

Mickey van der Hart staat definitief komend seizoen onder de lat bij Go Ahead Eagles. De Deventer eredivisieclub huurt de doelman van Ajax dat wel zijn contract openbrak en verlengde.

De jeugdinternational die aanstaande vrijdag twintig jaar wordt, heeft nu een verbintenis tot 2016. Van der Hart was afgelopen seizoen derde keeper achter Jasper Cillessen en Kenneth Vermeer, maar keepte 29 duels bij Jong Ajax in de Jupiler League.

De kleinzoon van oud-Ajacied Cor van der Hart kwam in de competitie niet uit voor het eerste van Ajax, maar debuteerde wel in het bekerduel met ASWH. Van der Hart wordt bij Go Ahead de opvolger van Stephan Andersen die voor drie jaar tekende bij FC Kopenhagen.

Tekst: Algemeen Dagblad

Related posts