Roemeens talent Manea verkiest Schalke’04 boven Ajax

Cristian Manea lijkt voor Schalke 04 te kiezen. De zestienjarige verdediger wordt begeerd door clubs als Arsenal, Internazionale, Udinese en Ajax, maar de onderhandelingen zijn vergevorderd. Dat staat op de website van journalist en transferexpert Gianluca Di Marzio.

Manea, die zelfs al debuteerde voor het nationale elftal, komt momenteel uit voor het Roemeense Viitorul Constanta. Schalke betaalt naar verluidt drie miljoen euro voor de piepjonge verdediger, die centraal en op de rechtsbackpositie uit de voeten kan. Ajax tast zodoende mis, ondanks bemoedigende woorden van Manea vorige week.

De jongeling zei niet veel te weten van de Amsterdamse belangstelling, maar had wel oren naar Ajax. “Een transfer naar Ajax zou ik zeker mooi vinden”, vertelde het talent aan Ajax Showtime.

Tekst: Soccernews

Related posts