Swansea biedt op Sigthorsson, Ajax verlangt 9 miljoen

Swansea City heeft een bod uitgebracht op Kolbeinn Sigthorsson. Ajax verlangt een transfersom van ongeveer 9 miljoen euro voor de IJslandse spits. De concrete interesse van de Premier Leagueclub is opvallend, aangezien de werkgever van Jonathan de Guzman, Michel Vorm, Dwight Tiendalli en Marvin Emnes vol voor FC Twente-spits Luc Castaignos leek te gaan.

Swansea City bereikte onlangs in hoofdlijnen een akkoord met de Enschedese club. Castaignos krijgt nu dus concurrentie van Sigthorsson, die afgelopen seizoen tien doelpunten in dertig competitieduels maakte.

Voor de 24-jarige international van IJsland, afgelopen week trefzeker in de oefeninterlands tegen Oostenrijk (1-1) en Estland (1-0), zijn nog een aantal Engelse clubs in de markt. Leicester City, Sunderland en West Ham United meldden zich al via een tussenpersoon bij Ajax. Het contract van Sigthorsson bij Ajax loopt medio volgend jaar af.

Tekst: De Telegraaf

Related posts