Cillessen heeft geen boodschap aan kritiek Van Hanegem

Jasper Cillessen heeft geen boodschap aan de kritiek van Willem van Hanegem. De oud-trainer stelde dat de doelman van Ajax te klein was om goed te kunnen presteren op het WK. Als het aan Van Hanegem ligt speelt niet Cillessen onder de lat bij Oranje, maar Newcastle United-doelman Tim Krul.

“Ik ben 1.87 meter, Tim geloof ik 1.90 meter. Dus ik snap niet precies waar hij zijn mening op baseert”, zegt Cillessen in gesprek met de Volkskrant. “En volgens mij stond ik dit seizoen aardig mijn mannetje in de luchtduels, dus ik kan er weinig mee. Maar goed, iedereen mag een mening hebben natuurlijk.”

De kritiek van bondscoach Louis van Gaal neemt Cillessen wel aan. Die stelde dat Kenneth Vermeer beter mee kan voetballen. “Kenneth is nu nog wat vaster in zijn trap, daar heeft de bondscoach gelijk in. Ik oefen er veel op. Vandaag na de training deden we een spelletje om de bal vanaf grote afstand in de zak te mikken. Het is gewoon heel veel doen, dan komt die constantheid in de trap vanzelf.”

Tekst: Soccernews

Related posts