Lucky Ajax speelt bijzondere wedstrijd tegen Steunpunt HG & KM (Incl. foto’s)

Woensdagavond stond de laatste wedstrijd van het voorseizoen Lucky Ajax op het programma. Ruim een week voor het naderende WK-voetbal speelde Lucky Ajax bij sportpark ‘De Toekomst’ een bijzondere wedstrijd tegen een team van Steunpunt HG & KM, waarbij HG staat voor Huiselijk Geweld en KM voor Kindermishandeling. Speciaal voor deze wedstrijd werd een team samengesteld bestaande uit professionals zoals GGD, Gemeente, Politie en de Blijf Van Mijn Lijf-groep.


Natuurlijk samen op de elftalfoto


Arbiters van dienst


Voor wat muziek was ook gezorgd


Ali B trekt de schoenen ook weer aan


Na afloop kregen de spelers van Lucky Ajax symbolisch een schaal


Dat maakt Sjaak blij, schalen 😉


En de winnaar van de verloting kreeg een mooi gesigneerd Ajax-shirt


Related posts