‘Besiktas wil Emanuelson weerhouden van terugkeer naar Ajax’

Urby Emanuelson kan zijn carrière mogelijk voorzetten in de Turkse Süper Lig. Diverse media uit Turkije melden dat Besiktas zijn oog heeft laten vallen op de middenvelder van AC Milan.


De 27-jarige Emanuelson is bij AC Milan in het bezit van een aflopend contract en komt naar verwachting niet in aanmerking voor een nieuwe verbintenis. De oud-Ajacied kan daarom transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. De technisch begaafde linkspoot heeft al laten weten pas na zijn vakantie na te willen denken over zijn toekomst. Besiktas zal dan ook nog even moeten wachten op duidelijkheid.

Bij AC Milan slaagde Emanuelson er de afgelopen vier seizoenen niet in om een vaste basisplaats af te dwingen. Mede daardoor is de polyvalente speler niet opgenomen in de WK-selectie van bondscoach Louis van Gaal. Emanuelson heeft al laten weten ook een terugkeer naar Ajax niet uit te sluiten.

Tekst: Soccernews

Related posts