Engelse en Duitse clubs in de rij voor Sigthórsson

Kolbeinn Sigthórsson lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax. De spits staat open voor een vertrek en staat volgens zijn broer en zaakwaarnemer in de belangstelling van diverse clubs uit Engeland en Duitsland.

De zaakwaarnemer van de international van IJsland wil tegenover Ajax Showtime niet kwijt om welke clubs het gaat, maar bevestigt wel dat meerdere clubs reeds officieel geïnformeerd hebben naar de beschikbaarheid van Sigthórsson. Ajax is naar verluidt bereid om mee te werken aan een vertrek van de goalgetter, mits het juiste bedrag op tafel gelegd wordt. Onduidelijk is hoe hoog de vraagprijs van de Amsterdammers is.

In januari waagde Queens Park Rangers al een poging om Sigthórsson binnen te halen, maar die wilde het seizoen afmaken bij Ajax. Inmiddels staat de targetman wel open voor een vertrek naar vooral Engeland. Sigthórsson stapte medio 2011 met hoge verwachtingen over van AZ naar Ajax, maar wist zich mede door aanhoudend blessureleed nooit te ontwikkelen tot een onbetwiste basisspeler.

Tekst: Soccernews

Related posts