Enoh overleeft laatste schifting en mag mee naar WK

Eyong Enoh degradeerde in de Turkse competitie met Antalyaspor en kijkt dus niet terug op een succesvol seizoen, maar de middenvelder mag wel hopen op een mooie zomer. Bondscoach Volker Finke van Kameroen heeft de 28-jarige middenvelder opgenomen in de definitieve WK-selectie.

De controleur krijgt zodoende de kans om zijn huidige aantal van 33 interlands verder op te schroeven. De blikvangers in de spelersgroep van Finke zijn spits Samuel Eto’o en middenvelder Alex Song. De 33-jarige Eto’o is weliswaar de jongste niet meer en werd hier afgelopen seizoen herhaaldelijk op gewezen door Chelsea-trainer José Mourinho, maar mag niettemin terugkijken op een redelijk jaar. De routinier mocht van the Special One tijdens 21 Premier League-wedstrijden opdraven en was daarin toch nog goed voor negen doelpunten.

Tekst: Voetbalzone

Related posts