Napoli-directeur ook voor Klaassen in Nederland’

Directeur Riccardo Bigon van Napoli werd gesignaleerd op luchthaven Schiphol en via de Italiaanse transferexpert Gianluca di Marzio van Sky Italia had dat alles te maken met Daryl Janmaat. Bigon zou samen met een aantal scouts naar Nederland zijn afgereisd om Janmaat te bekijken in de oefenwedstrijd tussen Nederland en Ghana. Volgens Tuttosport was Janmaat echter niet het enige doelpunt van de delegatie uit Napels.

De krant meldt net als het concurrerende Corriere dello Sport dat de Napolitanen ook een oogje hebben op Davy Klaassen. Het zou kunnen verklaren waarom Bigon, in tegenstelling tot de rest van zijn delegatie, vermoedelijk niet aanwezig was bij de oefeninterland tussen Nederland en Ghana.

De 21-jarige Ajacied zit niet in de selectie van bondscoach Louis van Gaal. Eerder werd Klaassen nog in verband gebracht met AC Milan, maar hij heeft zijn zaakwaarnemer Sören Lerby laten weten dat hij in principe niet open staat voor een vertrek. “Vragen beantwoorden over transfers hoort erbij als je bij Ajax speelt. Maar ik zie het de komende twee jaar niet gebeuren”, zei Klaassen tegen Voetbal Internaitonal.

Tekst: Voetbalzone

Related posts