Ajax mogelijk actief in Eredivisie, Jupiler League én Topklasse

Ajax kan komend seizoen mogelijk actief zijn op drie fronten. In de Eredivisie, Jupiler League en in de Topklasse. Dat kan namelijk als de amateurs van Ajax zondag 7 juni promoveren naar de Topklasse. Het moet dan wel eerst zien af te rekenen met SteDoCo.

Het had overigens niet veel gescheeld of de amateurs van Ajax hadden helemaal niet in de finale gestaan. In de halve finale moest het afrekenen met VV Noordwijk en dat leek het ook te doen, getuige de 6-1 thuiszege in de heenwedstrijd. Op bezoek bij VV Noordwijk ging het echter alsnog bijna mis en werd met liefst 6-2 verloren.

Opvallend is dat mocht Ajax winnen, de club vertegenwoordigd is in de drie hoogste competities van Nederland: de Eredivisie, de Jupiler League en de Topklasse.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts