‘FC Groningen betaalde ongeveer acht ton aan Ajax voor Hoesen’

FC Groningen heeft ongeveer acht ton betaald aan Ajax voor Danny Hoesen, dat meldt de Groninger Gezinsbode. Eerder kwamen er berichten naar buiten dat de Noorderlingen zo’n anderhalf miljoen euro hebben uitgegeven voor het binnenhalen van de aanvaller, maar dit blijkt niet te kloppen.

Technisch directeur Hans Nijland weerspreekt tegen het medium namelijk de geruchten dat FC Groningen anderhalf miljoen euro heeft betaald. De beleidsbepaler wil niet aangeven wat het exacte bedrag dan wel is, maar het zou gaan om zo’n 800.000 euro.

Hoesen tekende bij de Trots van het Noorden een contract tot de zomer van 2018. Voor de 23-jarige voorhoedespeler was bij Ajax geen toekomst meer. De kampioen van de Eredivisie versterkte zich met de spitsen Richairo Zivkovic, die voor zo’n 2,5 miljoen euro de overstap van FC Groningen naar Ajax maakte, en huurling Arkadiusz Milik.

Tekst: Soccernews

Related posts