Bojan praat volgende week met Luis Enrique over toekomst, Ajax wacht af

Bojan Krkic hoopt volgende week meer duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. De aanvaller gaat in gesprek met Luis Enrique, de nieuwe hoofdtrainer van Barcelona, en zal daarna beslissen of hij bij de Spaanse topclub zal blijven, of verder zal kijken. Als Bojan ervoor kiest om weg te gaan, dan zal hij waarschijnlijk alleen met een doorverkooppercentage naar een andere club gaan.

De aanvaller heeft nog een contract voor een jaar bij Barcelona, maar de Spaanse topclub lijkt niet van plan om een serieuze transfersom te vragen voor Bojan. Zaakwaarnemer Aleksander Bursac laat aan Ajax Showtime weten dat er voor volgende week een gesprek met Luis Enrique op de rol staat. De 23-jarige Bojan speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Ajax en kwam eerder al uit voor AC Milan en AS Roma.

Ajax had de mogelijkheid om Bojan ook volgend seizoen te huren, maar besloot om daar geen gebruik van te maken. Frank de Boer sluit echter niet uit dat de Spanjaard volgend seizoen alsnog in Amsterdam zal spelen. Bojan kwam in het shirt van Ajax tot 24 competitiewedstrijden, waarin hij 4 keer wist te scoren.

Tekst: Voetbalzone

Related posts