Trustfull: ‘Apetrots op dit ‘samengeraapte zootje’ van de A1’

Orlando Trustfull slaagde erin om zonder de tweedejaars A1 toch kampioen te worden met zijn A-elftal. “Ik ben apetrots op deze jongens,” zo gaf hij aan in een reactie op Ajax.nl. “Ondanks dat dit team niet vaak heeft samengespeeld, bijna nooit eigenlijk, hebben de spelers het goed opgepakt. De taken werden goed uitgevoerd. En als Ajacieden goed bij de les blijven dan maak je een goede kans op de overwinning.”

“Het was een fantastische wedstrijd, een heel bijzondere avond. Links en rechts werd opgemerkt dat het ons ‘samengeraapte zootje’ vanavond toch niet zou lukken kampioen te worden. Dat verwachtingspatroon bij de buitenwacht zorgde ook voor ontspanning. Desondanks moésten we vanavond wel winnen. Het is fantastisch opgepakt. Daardoor zijn we toch ‘onverwacht’ kampioen. Hoe we dit gaan vieren? Zaterdag wordt er een mooi feestje gevierd. Desnoods gaan we op kosten van de trainer naar de MacDonalds.”

Zie ook eerdere bericht:
28-05-2014: Ajax A1 kampioen van Nederland! (Incl. video)

Related posts