‘Ajax heeft opnieuw interesse in verdediger Mobara van Ajax Cape Town’

Ajax heeft opnieuw interesse in Abbubaker Mobara, dat meldt Soccer Laduma. De vleugelverdediger van Ajax Cape Town werkte in 2012 al een stage af bij Ajax en toen werd besloten de twintigjarige speler geen contract aan te bieden. Toch zou Mobara nu opnieuw in beeld zijn.

“Het lijkt erop dat er een transfer naar Europa aan zit te komen voor Mobara. Hij heeft zich goed ontwikkeld en zou mogelijk in Amsterdam kunnen blijven”, zo schrijft het medium.

Momenteel is Mobara met Ajax Cape Town in Nederland. De club uit Zuid-Afrika neemt namelijk deel aan het Terborg Toernooi en de Copa Amsterdam. Mobara, die aanvoerder is van het elftal, zou zowel als vleugelverdediger en als middenvelder uit de voeten kunnen. Eerder maakten onder meer Steven Pienaar en Thulani Serero de overstap van Ajax Cape Town naar Ajax.

Tekst: Soccernews

Zie eerdere berichten:
16-05-2012: Ajax Cape Town speler Abbubaker Mobara krijgt tweede stage bij Ajax
10-04-2012: Ajax wil Cape Town speler Mobara laten meetrainen bij de A1

Related posts