‘Ook psv meldde zich, maar toen was ik al met Ajax in gesprek’

Ajax heeft alvast ingespeeld op het mogelijke vertrek van Niklas Moisander. De centrumverdediger heeft de wens om nog een buitenlands avontuur aan te gaan en daarom besloot Ajax om Nick Viergever over te nemen van AZ. Daarmee troefden de Amsterdammers psv af.

De Eindhovenaren hadden serieuze belangstelling voor Viergever. “psv meldde zich een paar dagen geleden bij mijn zaakwaarnemer, maar toen was ik al met Ajax in gesprek”, aldus de mandekker in gesprek met De Telegraaf. “Ik heb zelf niet met psv gesproken. Ajax was natuurlijk ook mijn eerste keus. Dit is de grootste club van Nederland.”

Viergever tekent een vierjarig contract bij Ajax, dat zich eerder al versterkte met aanvallers Richairo Zivkovic en Arkadiusz Milik. De landskampioen wil nu graag nog een nieuwe rechtsbuiten hebben en Robert Muric van Dinamo Zagreb blijft een belangrijke kandidaat. De komst van de Kroaat is echter lastig, omdat Dinamo claimt dat Muric nog een doorlopend contract heeft, terwijl de speler zelf zegt dat hij bijna transfervrij is.

Tekst: Voetbalzone.nl

Related posts