Hoesen in belangstelling FC Utrecht

Of Danny Hoesen komend seizoen te bewonderen is in het shirt van Ajax is nog maar zeer de vraag. De aanvaller heeft weliswaar een contract tot medio 2015 (met voor Ajax een optie tot 2016), maar hoofdtrainer Frank de Boer heeft hem niet meer nodig. Hoesen, het voorbij halfjaar op huurbasis actief bij PAOK Saloniki, blijft mogelijk wel in de Eredivisie.

Volgens De Telegraaf staat Hoesen in de belangstelling van FC Groningen, FC Utrecht en 1. FC Nürnberg. Die clubs hebben bij directeur voetbalzaken Marc Overmars geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Hoesen.

Ajax wil de 23-jarige aanvaller het liefst verkopen, maar een verhuur behoort ook tot de mogelijkheden. Hoesen tekende in augustus 2012 een contract bij Ajax. Voor de hoofdmacht van de Amsterdammers kwam hij tot 32 competitiewedstrijden, waarvan 8 als basisspeler. Daarvoor was Hoesen actief voor Fortuna Sittard, Fulham en het Finse HJK.

Tekst: Voetbalzone

Related posts