Ajax blij met Viergever: ‘Kunnen hem op meerdere posities goed gebruiken’

De technische staf van Ajax is zeer tevreden over het aantrekken van Nick Viergever. De 24-jarige verdediger tekende zaterdag voor vier seizoenen een contract bij Ajax. Directeur voetbalzaken Marc Overmars laat weten in Viergever, die overkomt van AZ, een multifunctionele speler te zien.

“Hij is centraal achterin inzetbaar, maar ook als linksback en op het middenveld. Het is een speler die we op meerdere posities goed kunnen gebruiken. We wilden hem er al langer bij hebben en zijn blij dat het gelukt is”, laat Overmars weten op de website van de landskampioen.

Volgens de oud-speler van Ajax werd Viergever al langer in de gaten gehouden door de scouts van de club. “Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Wim Jonk en ik hadden hem al langer op het oog. Nick heeft een goede leeftijd en al meer dan 200 wedstrijden in het betaald voetbal gespeeld. Al met al een betrouwbare speler”, aldus Overmars.

Tekst: Soccernews

Related posts