Ajax All Stars winnen HK Soccer Sevens in Hong Kong

De Aegon Ajax All Stars hebben zondag de Hong Kong Soccer Sevens 2014 gewonnen. In de finale tegen United Services Recreation Club tekende Olaf Lindenbergh in de verlenging voor de golden goal: 1-0. Jari Litmanen werd na de finale gehuldigd als Meest Waardevolle Speler van het toernooi.

De Aegon Ajax All Stars verschijnen inmiddels jaarlijks aan de aftrap van het toernooi in Hong Kong. Net als de grotendeels uit oud-Ajacieden bestaande selectie van trainer Dick Schoenaker, geven meer profclubs acte de presence. Zo stuurden onder meer Glasgow Rangers en Nottingham Forest een selectie oude clubhelden.

Schoenaker had in Hong Kong de beschikking over de voormalig Ajax 1-spelers Kenneth Perez, Jari Litmanen, Gerald Sibon, Arno Splinter, Aron Winter, Ferdi Vierklau, Olaf Lindenbergh, Tarik Oulida en Dean Gorré. Dat de oude Ajax-helden nog aardig meekunnen bewijzen de drie finaleplaatsen die de Ajax All Stars in de afgelopen drie jaar bemachtigden.

Tekst: Ajax.nl

Related posts