De Boer: ‘Als er een club komt luister ik, maar ga nu op vakantie’

Frank de Boer heeft naar eigen zeggen de laatste weken geen gesprek gehad met Tottenham Hotspur. Zo richting het einde van het seizoen 2013/14 zochten de Engelsen contact met hem en vroegen zij De Boer of zij eens met hem mochten praten, zodra de voetbaljaargang ten einde was gekomen. Dat mocht, antwoordde de hoofdtrainer van Ajax. Zijn vakantie komt er nu aan, maar van the Spurs vernam hij niets meer.

In april werd duidelijk dat Tottenham navraag had gedaan naar de contractuele situatie van de 44-jarige De Boer in Amsterdam. Ook wilde men graag eens met hem van gedachten wisselen. Echt concreet werd men daarna niet meer, zo blijkt nu. De BBC vroeg De Boer of hij erop rekent dat Tottenham nog bij hem terugkomt, de komende weken. Verplichtingen bij Ajax heeft hij voorlopig immers niet.

“Ik weet het niet”, is de reactie van de viervoudig kampioenstrainer. “En ik ben sowieso erg gelukkig bij Ajax. Als er een club komt die met mij wil praten luister ik, maar ik ga nu op vakantie. Dat is voorlopig even het belangrijkste voor mij.” Of Tottenham hem nog wil halen is niet zeker meer. Tim Sherwood mocht niet aanblijven als trainer, maar mogelijk haalt de club de nieuwe coach uit de Premier League: Mauricio Pochettino van Southampton lijkt de favoriet.

Tekst: Voetbalzone

Related posts