Ajax strijdt met psv om komst van Viergever, Overmars geeft bevestiging

Nick Viergever staat vrijwel zeker voor een zomerse transfer. De verdediger van AZ ving in een eerder stadium al de interesse van psv op en zaterdag is bekend geworden dat ook Ajax geïnteresseerd is in de komst van Viergever.

Ajax zou Viergever zien als vervanger van Niklas Moisander, die zeer waarschijnlijk vertrekt uit Amsterdam. Hij zou graag in het buitenland willen spelen en open staan voor een vertrek. “Nick is een van de kandidaten”, zo bevestigt voetbaldirecteur Marc Overmars de belangstelling.

Ajax probeerde de 24-jarige Viergever al eerder binnen te halen, maar destijds liet AZ hem niet gaan. Viergever gaf eerder aan toe te zijn aan een stapje hogerop en mogelijk ligt zijn toekomst in Amsterdam, terwijl ook psv concrete interesse heeft.

Tekst: Soccernews

Related posts