Litmanen even terug in een Ajax-shirt

Jari Litmanen draagt komende dagen weer even het rood en wit van Ajax. Samen met andere oud-voetballers speelt de Fin in Hong Kong het zogenaamde HKFC International Soccer Sevens. Naast het reguliere toernooi is er een Master Tournament voor de ‘ouderen’.

Litmanen speelt dit jaar samen met Dick Schoenaker, Rudi Hollaender, Ferdi Vierklau, Arno Splinter, Aron Winter, Olaf Lindenbergh, Tarik Oulida, Dean Goré, Kenneth Perez, Jari Litmanen en Gerald Sibon. Vorig seizoen werd de finale gehaald, maar verloren. ‘Dus we hebben wat goed te maken’, lacht Litmanen voor de camera van Ajax TV.

De oud-speler van onder meer Ajax en Liverpool is blij om zijn oude ploeggenoten weer te zien. ‘Sommigen heb ik al vijftien jaar gezien dus het is leuk om weer hier te zijn. Ik speel wel vaker toernooitjes of wedstrijden voor het goede doel, dus het wedstrijdritme zit wel goed. Laten we hopen dat ik iets kan laten zien.’

Tekst: Ajaxshowtime.com

Related posts