Van der Vaart blijft HSV trouw ondanks Turkse interesse

Nu Hamburger SV zich met de hakken over de sloot heeft gehandhaafd in de Duitse Bundesliga wil Rafael van der Vaart maar al te graag in Hamburg blijven. Ook de interesse van Besiktas verandert daar weinig aan.

Van der Vaart vertelde onlangs nog te zullen vertrekken bij Die Rothosen als ze voor het eerst in de clubhistorie zouden degraderen. Nu de play-offs tegen Greuther Fürth zijn overleefd, zweert de 31-jarige aanvoerder trouw aan de Bundesliga-Dino. ‘Ik wil ook volgend seizoen bij mijn club, HSV, tegen een bal aan trappen. Ik hou van deze club en wil graag blijven’, zegt hij in gesprek met Bild.

En dat terwijl Besiktas zich inmiddels heeft gemeld voor de 109-voudige international, die daarmee in navolging van Dirk Kuijt (Fenerbahçe) en Wesley Sneijder (Galatasaray) in de Turkse hoofdstad zou kunnen gaan spelen. ‘Ik ben op de hoogte van hun belangstelling, maar ik heb nog niets gehoord over een aanbieding’, aldus Van der Vaart.

Van der Vaart zou na de kritiek op zijn volgens veel media en voetbalprominenten uitermate teleurstellende functioneren ook zijn conclusies kunnen trekken, maar hij wil juist laten zien dat hij HSV ook in zijn tweede periode nog wat te bieden heeft. ‘Ik heb de laatste maanden ook gewoon slecht gespeeld, dan is het logisch dat aan mij getwijfeld wordt. Ik wil graag het tegendeel bewijzen. In HSV-shirt.’

Tekst: VI.nl

Related posts