‘Te dure Van der Vaart moet HSV verlaten’

Het is nog maar de vraag of Rafael van der Vaart volgend seizoen bij Hamburger SV speelt. De Duitse club handhaafde zich weliswaar in de Bundesliga, maar dat zou niet betekenen dat de positie van de Oranje-international veilig is.

Volgens Duitse media is Van der Vaart met zijn jaarsalaris van 3,5 miljoen euro te duur geworden voor HSV, dat van plan is om te herstructureren. Ondertussen wordt de aanvallende middenvelder al in verband gebracht met transfers naar Ajax of Besiktas. In Bild reageert Van der Vaart op de geruchten over Besiktas.

“Dat verhaal heb ik ook gehoord, maar er is niets van waar. Nu we er met HSV gelukkig zijn in gebleven, concentreer ik mij alleen op het WK”, zegt de oud-Ajacied. Ook sportief directeur Oliver Kreuzer weet niets van de verhalen. “Van der Vaart heeft nog één jaar een contract dus ik ga er op dit moment vanuit dat hij bij ons blijft.”

Tekst: Soccernews.nl

Related posts