‘Ook Van Gaal denkt aan Eriksen’

Louis van Gaal overweegt in de komende transferperiode zaken te gaan doen met Tottenham Hotspur. De kersverse trainer van Manchester United is namelijk zeer onder de indruk van Christian Eriksen. Dat meldt Football Direct News. De middenvelder, die Ajax afgelopen seizoen achter zich liet om bij Tottenham Hotspur aan de slag te gaan, liet in zijn eerste seizoen in Engeland een goede indruk achter. Daardoor zou de Deen eventueel in de komende transferperiode alweer kunnen vertrekken bij The Spurs.

Manchester United zou niet de enige club zijn die Eriksen graag over wil nemen. Ook topclubs als Juventus en Borussia Dortmund lieten hun oog al vallen op de voormalig speler van Ajax. Of Eriksen bereid is om Tottenham alweer te verlaten, is tot op heden nog niet bekend.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts