Jordy Bitter verkast transfervrij naar Almere

Jordi Bitter verkast transfervrij naar FC Almere City. De buitenspeler kampte de afgelopen jaren met langdurig blessureleed en kon de club niet overtuigen om te verlengen.

Bij Almere City is Fred Grim hoofdcoach en dat is weer een oude bekende in Amsterdam. Grim was onder meer trainer van Ajax A1 toen de finale van de NextGen werd bereikt. In het verleden maakte onder meer Ricardo Kip al de overstap van Ajax naar Almere City.

Voor Bitter komt er een einde aan bijna vier jaar Ajax. De dribbelaar was een groot talent in de jeugd, maar door blessures brak hij nooit echt door. Afgelopen seizoen speelde hij af en toe mee met Jong Ajax, maar ook daar sukkelde hij met zijn fitheid. Naast Bitter moeten bij Jong onder meer Maurits Schmitz, Derwin Martina, Branco van den Boomen en Emran Barakzai op zoek naar een nieuwe werkgever.

Tekst: AjaxShowtime

Related posts