Ajax haalt twee talenten definitief weg uit jeugdopleiding 010

feyenoord neemt noodgedwongen afscheid van twee grote talenten uit de jeugdopleiding. Quinten Maduro en Jurrien Maduro hebben er namelijk voor gekozen om hun carrière te vervolgen bij aartsrivaal Ajax.

De pas veertienjarige broertjes die woonachtig zijn in Utrecht gelden als grote talenten en feyenoord wilde dan ook graag met hen door. Onder andere een conflict over de vergoeding van de reiskosten zorgt er nu voor dat de pubers kiezen voor een vertrek uit rotterdam. Zij gaan uitgerekend aan de slag bij de grote rivaal uit Amsterdam.

Met de overstap van de broertjes Maduro blijkt maar weer eens dat er niets over is van het zogenaamde herenakkoord tussen de Nederlandse topclubs. Ajax, psv en feyenoord spraken in het verleden met elkaar af dat er onderling nooit jeugdspelers van elkaar weggelokt zouden worden. De laatste jaren gebeurt dit echter steeds meer.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts