‘Ajax grijpt definitief naast Engelse ‘winger’ na akkoord met Inter’

Tom Ince vervolgt zijn carrière naar alle waarschijnlijkheid in de Serie A. De Engelse vleugelaanvaller staat volgens diverse Italiaanse media op het punt zich te verbinden aan Internazionale. Ince is deze zomer transfervrij, daar zijn contract bij Blackpool op 30 juni af zal lopen.


Ince, zoon van voormalig Engels-international Paul Ince, was door zijn transfervrije status een gewild object op de transfermarkt. Ook Ajax zou verregaande belangstelling hebben in de aanvaller en zou zelfs een aanbieding op tafel gelegd hebben.

Inmiddels lijken de Amsterdammers definitief achter het net te vissen. Ince zou immers al voorakkoord bereikt hebben met Inter, waar vader Paul twee seizoenen voor speelde. De Engelse aanvaller zou op korte termijn een contract tot medio 2017 ondertekenen.

Tekst: Soccernews

Zie eerdere berichten:
01-02-2014: Crystal Palace wint slag om ‘Ajax-doelwit’ Ince
27-01-2014: ‘Ajax-doelwit Ince kiest voor Premier League-club’
09-01-2014: Transfer Ince naar Swansea nog geen zekerheidje
19-12-2013: ‘Ince verlengt toch contract bij Blackpool’
15-12-2013: ‘Ajax benadert Blackpool voor Tom Ince(21)’
14-11-2013: Ince verkiest Liverpool boven Ajax
31-10-2013: ‘Ajax gaat strijd aan met topclubs en aast op Engels toptalent Thomas Ince(21)’

Related posts