Milik: ‘Ik hoop dat ik in de voetsporen van Ibrahimovic en Kluivert kan treden’

Arkadiusz Milik denkt dat hij de juiste keuze heeft gemaakt door ervoor te kiezen om één seizoen uitgeleend te worden aan Ajax. De Poolse spits van Bayer Leverkusen hoopt zich in Amsterdam verder te kunnen ontwikkelen.


“Ik had meerdere opties, maar ik denk dat dit de beste keuze is”, zo sprak Milik uit in gesprek met Przeglad Sportowy. “Toen ik hoorde van de aanbieding van Ajax was ik direct overtuigd.”

De aanvaller wil graag een voorbeeld nemen aan zijn voorgangers Patrick Kluivert en Zlatan Ibrahimovic. “Ik hoop dat ik in hun voetsporen kan treden. Ik hoop dat dit de juiste stap is in mijn ontwikkeling. Bij deze transfer heb ik puur naar mezelf gekeken”, aldus de nieuwste aanwinst van Ajax.

Tekst: Soccernews


Related posts