De Boer sluit terugkeer van Bojan niet uit: ‘We gaan er naar kijken’

De voorhoede van Ajax lijkt er volgend seizoen heel anders uit te gaan zien. Siem de Jong en Kolbeinn Sigthórsson hopen in de zomer een transfer te kunnen maken en Ajax heeft daar met de komst van Richairo Zivkovic en Arkadiusz Milik al op ingespeeld. De Amsterdammers willen nu nog een nieuwe rechtsbuiten halen en gaan vol voor de komst van Robert Muric van Dinamo Zagreb.

Of Bojan Krkic nog terugkeert naar Ajax, is onbekend. De aanvaller werd in het afgelopen seizoen gehuurd van Barcelona en Ajax had een optie om Bojan nog een seizoen te huren. Die optie werd niet gelicht, maar Frank de Boer sluit een terugkeer van de Spanjaard niet uit: “Ik heb niet gezegd dat hij weg moet, maar hij zal wel eerst terugkeren naar Barcelona”, zegt De Boer tegen Ajax TV.

“Vervolgens zullen wij gaan kijken of wij met hem verder gaan, of dat wij misschien iemand anders gaan halen voor Ajax, of dat we een jeugdspeler willen laten doorstromen”, vervolgt de trainer. “Wij hebben die beslissing nog niet genomen.” De Boer weet dat Bojan een grote kostenpost is voor Ajax en vindt dat de aanvaller voor het geld dat hij heeft gekost wel wat meer had kunnen brengen.

Tekst: Voetbalzone

Related posts