‘Niet De Boer maar Pochettino in beeld bij Spurs’

Niet Frank de Boer maar Mauricio Pochettino moet de opvolger van Tim Sherwood worden bij Tottenham Hotspur. Volgens The Independent is de Argentijn, nu nog manager bij Southampton, de gedroomde aanwinst van Spurs-baas Daniel Levy.

Volgens de krant is de interesse in De Boer sowieso uit de lucht gegrepen. De club ontkent met de succesvolle Ajax-trainer te hebben gesproken. Overigens denkt de inmiddels ontslagen Sherwood daar anders over. Volgens heeft Tottenham wel degelijk met de Nederlander om de tafel gezeten en is de kritiek die Sherwood daarover had dan ook de reden voor zijn ontslag geweest.

Het ontslag van Sherwood volgde een half jaar na het ontslag van de Portugees André Villas-Boas. Sherwood wist nooit echt lekker zijn draai te vinden als manager. Naar eigen zeggen kwam dat deels omdat hij opgescheept zal met spelersmateriaal dat Villas-Boas had uitgezocht.

Tekst: AD Sportwereld

Related posts