Overmars en De Boer spraken beoogde aanwinst al: ‘Maar het is niet rond’

Niets lijkt een overgang van Arkadiusz Milik naar Ajax nog in de weg te staan, maar van een definitief akkoord is volgens de zaakwaarnemer van de Poolse spits nog geen sprake. Milik, die momenteel nog onder contract staat bij Bayer Leverkusen, heeft al wel enkele gesprekken gevoerd.

De twintigjarige aanvaller, die het afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor FC Augsburg, heeft reeds om tafel gezeten met hoofdtrainer Frank de Boer en directeur voetbalzaken Marc Overmars. “Maar de contracten zijn nog niet getekend”, benadrukt belangenbehartiger Przemyslaw Pantak in het Poolse Przeglad Sportowy. “We kunnen dus niet zeggen dat het al rond is.”

De kans dat Bayer bereid is om Milik te laten gaan is wel groot, nu de nummer vier van de Bundesliga zich maandag versterkte met Josip Drmic, de topscorer van 1. FC Nürnberg. Naar verluidt vinden er de komende dagen nog gesprekken plaats over de beoogde transfer van Milik en kan er aan het eind van deze week een akkoord worden verwacht. De Pool debuteerde in 2012 als international en kwam zeven keer uit voor de nationale ploeg.

Tekst: Voetbalzone

Zie eerdere berichten:
12-05-2014: ‘Ajax troeft Europese topclubs af en heeft Milik bijna binnen’
10-05-2014: ‘Ook Spaanse subtopper meldt zich bij Leverkusen voor Ajax-doelwit’
03-05-2014: Ajax bevestigt belangstelling: ‘Hij staat prominent op onze lijst’
02-05-2014: ‘Ajax volgt Poolse spits van Bayer Leverkusen’

Related posts