Trencin lovend over Van Kessel: ‘Hij had een groot aandeel in ons succes’

Tscheu La Ling is zeer tevreden over wat Gino van Kessel dit seizoen heeft laten zien bij Trencin. De aanvaller werd voor een seizoen gehuurd van Ajax en scoorde tien keer voor de club uit Slowakije. Dat tot grote tevredenheid van de eigenaar van de club.

La Ling dekt dat de samenwerking met Ajax voor beide partijen goed is. “Dit is voor Ajax de ideale club om niet-EU-talenten te testen. Ook kan Ajax hier spelers onderbrengen die net tussen het eerste en Jong Ajax vallen”, vertelde La Ling in een interview met De Telegraaf.

“Dit jaar was dat Gino van Kessel, die het als rechtsbuiten fantastisch heeft gedaan. Met tien doelpunten en een rits aan assists heeft die jongen een groot aandeel in ons succes gehad”, aldus de voormalig voetballer.

Tekst: Soccernews


Related posts