Dijks kondigt via Twitter terugkeer naar Ajax aan

Mitchell Dijks speelt volgend seizoen weer bij Ajax. De linksback werd deze jaargang verhuurd aan sc Heerenveen en krijgt vanaf de zomer weer een nieuwe kans in Amsterdam.Dat maakte de verdediger maandag bekend via Twitter. “27 wedstrijden gespeeld en veel minuten nodig gehad”, kijkt Dijks via social media terug op zijn periode in Friesland. “Volgend seizoen terug bij Ajax!”

Dijks zal in Amsterdam met Nicolai Boilesen om de linksbackpositie gaan strijden. De vleugelverdediger debuteerde in 2012 en speelde in zijn eerste seizoen bij Ajax zes competitiewedstrijden. Dit seizoen werd hij verhuurd aan Heerenveen omdat hij weinig kans op speeltijd had. Nu Daley Blind naar het middenveld is verhuisd, is er weer een plekje vrijgekomen voor Dijks.

Tekst: Soccernews

Related posts