Lucky Ajax haalt uit in benefietduel: 9-2 (Incl foto’s)

Lucky Ajax speelde zaterdag een benefietwedstrijd tegen Amsterdam 2025. Het veteranenteam van Ajax bleek het kunstje nog steeds niet te zijn verleerd en zette de tegenstander met 9-2 opzij.

De benefietwedstrijd had als inzet om de rondvaartboot Ilje varende te houden. Ouderen en minder validen missen hun tochten op de Amsterdamse grachten. Groot onderhoud aan de boot is nodig om de boot weer 100% duurzaam te laten varen, met een nieuw rolstoeltoegankelijk interieur en een opknapbeurt aan de buitenkant.

De boot wordt vernoemd naar Ilje. Zij overleed vorig jaar plotseling op 30 jarige leeftijd. Zelf verstandelijk beperkt, kwam ze op voor de belangen van kwetsbare mensen. De glimlach op de gezichten van mensen zoals zij, daarvoor willen we dat de boot weer gaat varen. Kijk op de site van Ilje voor meer informatie.


De doelstelling


En daar werkt Lucky Ajax graag aan mee


Ouwe bekende
Hij liet zien het nog steeds niet verleerd te zijn


Passie en inzet


Another shoes please


Mister Ajax!


Wamberto ging los
Blijft een mooie voetballer


Een kilootje meer of minder…..


Mooie middag op de Toekomst

Related posts