Klaassen: ‘Ik denk dat De Boer gewoon blijft’

Davy Klaassen verwacht niet dat Frank de Boer zijn laatste seizoen bij Ajax achter de rug heeft. De middenvelder ziet de huidige trainer namelijk niet vertrekken. Dat vertelde Klaassen aan Voetbal International.

“Ik hoop echt dat de trainer blijft”, zo liet Klaassen vol trots weten. “Hij is een normale vent, die precies weet wat hij wil. En dat weet hij duidelijk op ons over te brengen. De trainer zorgt voor een basis waarop de spelers hun verantwoordelijkheid moeten nemen.”

Klaassen denkt dat De Boer nog genoeg uitdagingen ziet bij de Amsterdammers. “We hebben allemaal het idee dat we iets bijzonders aan het bouwen zijn. Dat geldt voor de spelers en voor de trainers. Ik denk dat hij gewoon blijft”, zo beëindigde de Nederlands international zijn relaas.

Tekst: Soccernews

Related posts