De Jong: ‘Natuurlijk hoop ik dat ik weer een paar doelpunten maak’

Ajax speelt deze week meerdere oefenwedstrijden in Indonesië en Siem de Jong hoopt in die wedstrijden meerdere keren te kunnen scoren. De middenvelder annex aanvaller van de Amsterdammers kent namelijk een goed verleden in Indonesië.

Op zondagmiddag speelt de landskampioen van Nederland een oefenduel met Persija. “We zien niet veel van de Indonesische competitie, dus het niveau is moeilijk in te schatten. We hopen dat er zo veel mogelijk mensen naar het stadion komen. We willen hier als Ajax iets moois laten zien.”

“Met het Nederlands elftal heb ik al gespeeld in Indonesië en toen scoorde ik twee keer. Natuurlijk hoop ik dat ik deze week ook weer een paar doelpunten maak”, zo besloot De Jong zijn verhaal.

Tekst: Soccernews

Related posts