Klaassen: ‘Ik heb niet gefaald als ik niet mee ga naar het WK’

Davy Klaassen is dit seizoen definitief doorgebroken bij Ajax. De aanvallende middenvelder heeft nog kans om met het Nederlands elftal mee te gaan naar Brazilië. Toch is het geen ultiem doel.

“Natuurlijk weet ik wel een beetje wie mijn concurrenten zijn, maar als ik me daar op zou gaan focussen, dan ga ik misschien minder presteren op de training”, vertelt het talent van het jaar aan NUsport.

“Ik vind niet dat ik gefaald heb als straks niet bij de selectie zit. Het zou het seizoen wel mooier maken, dus ik ga er alles aan doen om naar Brazilië te mogen”, vervolgt Klaassen, die vindt dat Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder zekerheidjes moeten zijn op het WK. “Zulke topspelers heb je wel nodig, elke speler kan van hen leren.”

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts