Becker wil via Indonesië naar de ArenA

Sheraldo Becker is misschien wel de minst bekende van de 17 Ajacieden die naar Indonesië zijn afgereisd. De 19-jarige buitenspeler hoopt zich tijdens de Ajax Indonesia Tour definitief in de kijker van Frank de Boer te spelen. ,,Ik wil in de ArenA spelen, dus hoop een vaste waarde te worden in de A-selectie.”

Zondag komt hij ongetwijfeld in actie tijdens het duel met Persjija Jakarta, de eerste van twee oefenwedstrijden in Indonesië. ,,Als ik deze week goed afsluit, is mijn seizoen echt geslaagd”, zegt hij voordat hij de bus instapt die hem naar het hotel brengt. En wellicht is hij toch nog op tijd in Nederland om zijn vrienden uit de jeugd kampioen te zien worden. Want een paar uur na de training, druppelt ook in Jakarta het nieuws binnen dat de A1 is blijven steken op een gelijkspel tegen FC Groningen en daarom een beslissingswedstrijd moet spelen om kampioen te worden.

Tekst: Ajax.nl

Related posts