Vermeer verrast door uitnodiging Van Gaal: ‘Dit had ik niet gedacht’

Kenneth Vermeer werd maandag uitgenodigd voor de eerste trainingsstage van het Nederlands elftal. De doelman is bij Ajax bankzitter achter Jasper Cillessen, maar is desondanks in beeld om mee te gaan naar het WK.

Zelf had Vermeer niet op een uitnodiging van bondscoach Louis van Gaal gerekend, vertelt hij aan FOX Sports. “Je weet het natuurlijk nooit. Ik heb helemaal niet gedacht dat ik er alsnog bij zou komen. Ik heb er voor gezorgd dat ik gewoon fit bleef”, aldus de blij verraste reservekeeper van de nieuwbakken kampioen van de Eredivisie.

Van Gaal heeft de laatste maanden regelmatig gezegd dat Vermeer van alle beschikbare keepers het best in de profielschets past. “Dat doet wel wat met je, maar je kan er weinig mee omdat je niet onder de lat staat. Ik wist wel dat ik één van de keepers zou kunnen zijn”, besloot Vermeer.

Tekst: Soccernews

Related posts