De Boer vindt winnen van prijs een eer: ‘Nu ga ik ook hier voor de vier’

Frank de Boer vindt het een eer dat hij voor de tweede keer is gekozen tot winnaar van de Rinus Michels Award, de prijs voor de beste trainer in de Eredivisie. De oefenmeester werd onlangs met Ajax voor het vierde jaar op rij kampioen en ziet de award niet alleen als een beloning voor zijn eigen werk.

“Dit is een mooie erkenning voor mij als trainer, maar het is meer dan dat. Het is een mooie erkenning voor mijn staf, inclusief medische staf. Ook zij hebben er keihard voor gewerkt. Gelukkig hebben we voor iets heel moois gewerkt en is het opnieuw gelukt de titel te winnen”.

De winnaar van de Rinus Michels Award wordt gekozen door de andere trainers in de Eredivisie. “Dat mijn collega’s kiezen maakt deze prijs extra mooi. Zij weten wat er zoal allemaal bij komt kijken. Nu ga ik ook met deze prijs voor de vier”, aldus De Boer.

Tekst: Soccernews

Related posts