Ajax wil verlengen met Trustfull: ‘Ik heb het in beraad’

Ajax wil de samenwerking met Orlando Trustfull graag voortzetten. De trainer van de A1 kan zijn contract met twee jaar verlengen en lijkt dat wel te zien zitten.

“Ik heb dat in beraad en er zal zeker een vervolgafspraak komen. Mijn ambities? Ik wacht eerst de gesprekken met Ajax af en wil niet voor mijn beurt praten”, vertelt Trustfull, die veel lof krijgt voor zijn werk bij het hoogste jeugdteam van de kampioen van de Eredivisie, in gesprek met Ajax Life.

Ajax wil volgend seizoen gaan rouleren met jeugdtrainers zodat de grootste talenten van de club gaan profiteren van de expertise van alle aanwezige coaches. Trustfull ziet de voordelen. “Als die mensen ook nog eens meer kennis hebben, kun je meer talenten tegelijkertijd helpen. Ik zou er niet op tegen zijn.”

Tekst: Soccernews

Related posts