Talent Veendorp hoorde nog niets van ‘geïnteresseerd Ajax’

Keziah Veendorp wordt sinds een aantal weken in verband gebracht met interesse van meerdere grote clubs. Volgens de geruchten zouden Ajax, psv, AS Monaco en Paris Saint-Germain belangstelling hebben voor de zeventienjarige verdediger van FC Groningen A1.

“Ik hoor en lees het ook. Maar die clubs hebben geen contact met mij opgenomen”, geeft Veendorp aan in ELF Voetbal Magazine. “Ik zie wel hoe het loopt. Voorlopig wil ik bij Groningen stappen blijven maken en hier doorbreken.”

Veendorp zegt verder dat ‘spelen in Engeland of Spanje een droom is’. “Maar ja, wie wil dat niet? Ik laat me er niet gek door maken. Ik blijf hard werken”, besluit de aanvoerder van Oranje-17, die naar verluidt voor drie seizoenen kan tekenen bij De Trots van het Noorden.

Tekst: AD Sportwereld

Zie eerder bericht:
25-04-2014: Toptalent Veendorp(17) blijft ondanks interesse van Ajax en Franse topclubs in Groningen

Related posts