4 kampioensschalen sieren de ArenA

Je hebt ze vast wel eens gezien: de vier grote Ajax logo’s aan de buitenzijde van de Amsterdam ArenA. Deze metershoge logo’s zijn afgelopen zaterdag, ter ere van het vierde achtereenvolgende kampioenschap, behangen met spandoeken. Op deze spandoeken prijken de vier kampioensschalen.

De onthulling van het spandoek met daarop de afbeelding van de dit seizoen veroverde, 33ste kampioensschaal vond zaterdagavond plaats na afloop van Ajax – NEC. De supporters in de ArenA waren live getuigen van deze gebeurtenis. Op de schermen in het stadion was te zien hoe het spandoek vakkundig over het logo werd gehangen.

Wie de ArenA passeert zal de reusachtige schalen niet ontgaan. De schalen hebben een diameter van 8 meter en bevinden zich aan weerskanten van het stadion.


Dat ziet er netjes uit en…..


in ieder geval beter dan de smurf!


Tekst en Foto: Ajax.nl

Related posts