De Boer loopt niet warm voor Italiaans voetbal

In de Italiaanse media werd er de voorbije dagen gespeculeerd over een vertrek van Frank de Boer naar Internazionale. De Ajax-trainer geeft in gesprek met La Gazzetta dello Sport echter aan geen voorkeur te hebben in een avontuur in de Serie A.“Ik heb nog niet met Inter Milaan gesproken, maar ik geef sowieso de voorkeur aan de Premier League, Bundesliga of Primera Division”, zegt de succescoach van Ajax. “Het Italiaanse voetbal is heel erg van het achteruit hangen. Juventus speelt nog wel leuk, maar zelfs zijn speculeren op een ingeving van hun twee spitsen. Het is niet mijn type voetbal.”

Uiteraard kwam ook de situatie Tottenham Hotspur aan bod. “Tottenham heeft Ajax informeel gesproken over mijn contract, net zoals Liverpool dat twee jaar geleden heeft gedaan. Maar ik denk eigenlijk dat ze momenteel tevreden zijn met Tim Sherwood.”

Tekst: Soccernews

Related posts