‘Ajax en FC Twente willen Zweedse international van Malmö nieuwe kans bieden’

Guillermo Molins krijgt mogelijk een herkansing bij een topclub in een West-Europese competitie. Ajax en FC Twente houden de verrichtingen van de rechtsbuiten van Malmö FF namelijk nadrukkelijk in de gaten, meldt Het Laatste Nieuws.

De 25-jarige Molins geldt als de absolute smaakmaker van Malmö FF. In dienst van de Zweedse topclub, waar in het verleden ook Zlatan Ibrahimovic furore maakte, kwam de Uruguayaanse Zweed in zes wedstrijden tot vier doelpunten en drie assists. Die prestaties zijn ook de scouts van de Nederlandse topclubs opgevallen en zij overwegen om de Zweedse international komende zomer vast te leggen.

In het verleden stond Molins al zonder al te veel succes onder contract bij Anderlecht, dat hem tevens een jaar verhuurde aan Real Betis. Behalve Ajax en FC Twente hebben ook de Belgische subtopper KRC Genk en feyenoord belangstelling voor de vleugelspits.

Tekst o.a Soccernews

Related posts