De Bondt vertrekt met opgeheven hoofd

Nick de Bondt is na de zomer te zien in het shirt van Go Ahead Eagles. Een debuut in de hoofdmacht van Ajax bleef uit, maar daar heeft de aanvaller, wiens contract in Amsterdam niet werd verlengd, vrede mee.

“Jongens als Ricardo Kishna en Viktor Fischer zijn toptalenten en zijn op dit moment ook gewoon een stuk beter. Ik heb zelf altijd hard gewerkt en een goede instelling gehad, dus ik kan mezelf weinig verwijten”, zegt de negentienjarige vleugelspeler in gesprek met Ajax Showtime.

“Het is niet aan mij om te oordelen of mijn vertrek wel of niet terecht is. Blijkbaar vond het technische hart dat het tijd was voor mij om te gaan. Dan vertrek ik met opgeheven hoofd”, aldus De Bondt, die in Jong Ajax slechts zestien wedstrijden speelde. “Dat had vaak als reden dat er veel jongens van het eerste elftal meededen en die moesten negentig minuten spelen.”

Tekst Elfvoetbal

Zie eerder bericht:
30-04-2014: Go Ahead Eagles neemt De Bondt transfervrij over van Ajax

Related posts