Tottenham lanceert statement vanwege De Boer

Een officieel statement. Tottenham Hotspur ontkent dat de club contact heeft gezocht met Ajax over de komst van trainer Frank de Boer. Dat deed de club uit Londen in een verklaring op de eigen website. “Berichten dat we andere clubs hebben benaderd, kloppen niet”, aldus de Spurs. “Het spijt ons dat we dit bericht moeten brengen, maar we vinden het nodig om duidelijkheid van zaken te geven”, legt de club uit Londen uit.

“We hebben niemand gepolst om hier als trainer te komen.” De club noemt geen namen, ook niet van clubs, in het bericht op de website. Dat is opvallend, maar zou toch alles moeten duiden op de berichtgeving rond Frank de Boer en Ajax.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken, meldde deze week dat hij enkele weken geleden door de Premier League-club is benaderd. Daarna zou er geen contact meer zijn geweest, maar De Boer zou nog wel als een van de kandidaten gelden om Tim Sherwood op te volgen.

Ook de hoofdrolspeler vertelde dat de Engelse club zich nog niet bij zijn zaakwaarnemer Guido Albers heeft gemeld. Tottenham Hotspur heeft ook de Argentijn Mauricio Pochettino hoog op het verlanglijstje staan. Hij staat momenteel onder contract bij Southampton.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts